Oversættelse 2018-02-05T21:30:52+00:00

Oversættelse

Tekstspot er et lavprisoversættelsesbureau, som tilbyder oversættelse til og fra følgende sprog:

oversættelse

 

 

 • Tysk
 • Norsk
 • Svensk
 • Engelsk

Kontakt os nu

Vores oversættere er velkvalificerede, og vi holder styr på kvaliteten af deres arbejde.

De, som oversætter fra dansk til et fremmedsprog, har alle det pågældende sprog som modersmål. De har bestået en prøve på dansk, som sikrer dig, at de har en god og solid sprogforståelse. Desuden har de gennemført mindst tre semestre af en videregående uddannelse på en relevant dansk uddannelse.

De, som oversætter fra et fremmedsprog til dansk, har enten en tosproget baggrund eller en uddannelsesmæssig baggrund inden for det pågældende sprog. Desuden har de naturligvis også bestået en prøve på dansk.

Som en ekstra sikkerhed bruger vi veluddannede konsulenter til stikprøvekontrol af oversættelserne.

Og prisen er lav: Kun 90 øre pr. ord for oversættelse fra dansk til et fremmedsprog og kun 90 øre pr. ord for oversættelse fra et fremmedsprog til dansk. Vi fakturerer altid mindst 100 ord på en faktura, men de 100 ord kan sagtens være fordelt over flere tekster bestilt i samme ordre.

Prisen sættes ud fra antal ord i den oprindelige tekst, så du ved altid, hvad det koster, når du bestiller.

Vi tilstræber levering inden for fem arbejdsdage, men i enkelte tilfælde kan vi have flere opgaver end vores kapacitet. Hvis det sker, vil du blive orienteret om leveringstidspunktet med mulighed for at annullere din bestilling.

Send din tekst til oversættelse i dag.

Benyt vores kontaktformular nedenfor

 • Mik S. Oddershede

  Vi har benyttet Tekstspot igennem det sidste år og vil fortsat benytte Tekstspot. Vi er meget tilfredse med deres tekster og kan varmt anbefale dem til andre!
  Mik S. Oddershede, CEO
  www.belugi.dk

 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.