Nyhedsbrev og blogtekst 2017-09-04T20:31:24+00:00

Nyhedsbrev og blogtekst

Vi leverer tekst til dit nyhedsbrev med faste mellemrum. Så slipper du for selv at huske på den opgave.

På samme måde, kan vi også holde din blog levende for dig ved at levere nye blogindlæg med faste mellemrum.

En blogtekst eller et nyhedsbrev skal helst optræde med jævne mellemrum på hjemmesider, i mails eller i breve. De beskriver de seneste nyheder på en kort og præcis måde. Tonen i blogteksterne og nyhedsbrevene bør være let, så læseren hurtigt og enkelt kommer igennem teksten. Samtidig skal teksterne levere relevante informationer om, hvad der sker i dit liv eller firma lige nu. Blogtekster og nyhedsbreve kan publiceres med ugers eller måneders intervaller. De er vigtige for, at læseren fastholder interessen for din hjemmeside, så der er grund til at besøge den igen. Blogtekster og nyhedsbreve har nogen gange en tendens til at blive for lange og ”tunge”. Der skal være balance mellem informationer og tone. Det sørger vi for, så du får tilfredse kunder, som igen og igen vender tilbage til din hjemmeside eller din virksomhed.

Kontakt os nu

Benyt vores kontaktformular nede

 • Mik S. Oddershede

  Vi har benyttet Tekstspot igennem det sidste år og vil fortsat benytte Tekstspot. Vi er meget tilfredse med deres tekster og kan varmt anbefale dem til andre!
  Mik S. Oddershede, CEO
  www.belugi.dk

 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.

Kontakt os nu