Korrektur 2018-02-02T13:54:10+00:00

Korrektur

Med vores korrekturlæsning undgår du stavefejl, manglende kommaer, tegnsætningsfejl og andre typiske fejl.

Hvis du selv har skrevet din tekst, er der næsten altid brug for korrektur. Det er langt de færreste, der er i stand til at skrive helt fejlfri tekster.

Som udgangspunkt koster korrekturlæsning 25 øre + moms pr. ord hos Tekstspot.

I enkelte særlige situationer kan vi desværre ikke holde den pris.

Korrektur – 25 øre pr. ord

For 25 øre pr. ord får du almindelig tegnsætnings- og stavningskorrektur, hvor en trænet korrekturlæser retter de fejl, som er i din tekst.

Skulle der i din tekst være et par sætninger, som af grammatiske grunde ikke giver klar mening, så retter vi også dem.

Korrektur af svagt sprog

Af og til møder vi tekst, der i sit udgangspunkt fremstår så svagt, at vi ikke vurderer, at en almindelig korrektur gør teksten klar og forståelig.

Hvis vi vurderer, at sproget er for svagt i en tekst, som du har sendt til korrektur hos os, skriver vi til dig og tilbyder en pris for omskrivning. For det meste kan vi bruge din oprindelige tekst som grundlag for en ny tekst uden videre research. En sådan omskrivning koster 60 øre + moms pr. ord.

Korrektur af teknisk sprog

Er din tekst meget teknisk, eller indeholder den meget fagsprog, er korrekturopgaven større, og så koster det lidt ekstra. Hvis du sender en teknisk vanskelig tekst til korrektur hos os, får du et konkret tilbud på korrekturlæsning af netop den tekst, du har sendt.

Korrektur af akademisk tekst

Vi læser gerne korrektur på akademiske artikler og f.eks. bacheloropgaver eller specialer. Vi gør opmærksom på, at vi under ingen omstændigheder blander os i det faglige indhold, og at det er af afgørende betydning, at du selv kontrollerer, at vi ikke har rettet ord, som du opfatter som faglige begreber. Vi kan f.eks. være kommet til at rette et fast begreb til noget mere velklingende.

Konverteringsoptimering af tekst

En særlig art af tekstrettelser er konverteringsoptimering af salgstekster. Vi er næsten altid i stand til at forbedre produktbeskrivelser og kategoritekster på webshops, så du sælger flere af dine produkter. Lad os give et tilbud på forbedring af teksterne i din webshop. Den typiske kunde beder os starte med de 10 mest besøgte produkter. Herefter er det ret let at måle, hvor hurtigt den forbedrede konvertering kan betale tekstarbejdet.

Hvordan retter vi?

Vi leverer efter dit ønske den korrekte tekst på én af følgende tre måder:

 1. Word-dokument med synlige ændringer, som du efterfølgende skal acceptere eller afvise.
 2. Færdigt Word-dokument, hvor du ikke kan se ændringerne.
 3. Pdf-dokument, hvor du kan se ændringerne i Adobe Reader og efterfølgende selv skal indføre dem i dit eget dokument.

De tre former for aflevering egner sig til forskellige kunder og forskellige typer af tekster. Hvis du er i tvivl om, hvad der egner sig bedst til dig og din tekst, er du velkommen til at ringe.

Ring, eller skriv, og bestil din korrektur.

Kontakt os nu

Benyt vores kontaktformular nedenfor

 • Mik S. Oddershede

  Vi har benyttet Tekstspot igennem det sidste år og vil fortsat benytte Tekstspot. Vi er meget tilfredse med deres tekster og kan varmt anbefale dem til andre!
  Mik S. Oddershede, CEO
  www.belugi.dk

 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.

Kontakt os nu