97 87 98 98 Kontakt@tekstspot.dk

Hvorfor vælge tekstspot?

Mit navn er Hans Stokholm Kjer.

Jeg har arbejdet professionelt med virksomheders kommunikation i mere end 25 år.
Jeg har altid været ambitiøs på både mine egne, mine medarbejderes og mine kunders vegne.
Vi er to, som dagligt sikrer, at vores mere end 100 freelancere leverer tekst i god kvalitet til vores kunder.

Vores koordinator, Susanne Jørgensen, er erfaren og uddannet journalist – hun står for det meste af den daglige kontakt til kunder og freelancere.

Sammen sørger vi for, at Tekstspot altid lever op til sunde, jyske ideer om godt købmandskab, der skaber værdi og tilfredshed både for kunder, leverandører og os selv. Det gør vi først og fremmest, fordi vi mener, at det er den mest ærlige og rigtige måde at drive forretning på, og min erfaring gennem årene er også, at det rent faktisk på langt sigt betaler sig.

Hans Stokholm Kjer
tekstspot

Tekstspot et Danmarks bedste hold af freelanceskribenter og freelanceoversættere.
Vi kender vores freelanceres kompetencer og matcher altid de bedst egnede med din opgave.
Vi arbejder hurtigt og effektivt efter et systematiseret workflow, som holder vores priser absolut attraktive.

Vores billigste tekster øser skribenterne direkte ud af deres paratviden med en minimal grad af research. Ofte har vi ikke andet oplæg end blot en overskrift, men jo grundigere du beskriver din opgave, des bedre tekster får du.
Tekster, der stiller større krav til skribentens research og indsats, koster lidt mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

God tekst er tekst, der virker. Vi sikrer, at dine tekster kommunikerer dine budskaber direkte til din målgruppe – og får dem til at reagere.

Vi går op i at skrive tekster, som får din side til at konvertere. Vi foretager den nødvendige research på en måde, som passer til din opgave.
Vores priser afhænger af, hvor megen tid vores skribenter skal bruge på research, og hvor stor ekspertise vi skal stille til rådighed.

konvertering

kontakt tekstspot

Ring mig op

Udvalgte referencer

Vi er stolte af at skrive for en række af landets mest respekterede virksomheder. Du kender de fleste på denne liste – og du kan se flere her.

 • Illum.dk
 • Agera.dk
 • Dating.dk
 • Hideaways.dk
 • Pricerunner.dk
 • whiteaway.com
 • Bravotours.dk
 • Fleggaard.dk
 • Grønlands Selvstyre
 • Magasin
Oversættelse
90 øre
Modersmålsoversættere
Fire forskellige sprog
Pressemeddelelser
749 kr.
Gode journalister
Vinklede historier
Artikler uden videre research
300 ord 195 kr.
Kvalitet til web‚ blog‚ mail
tryk eller andet.
Gode priser uanset tekstmængde
Research-artikler
330 kr.
Grundig research
Detaljeret formidling
Korrektur
25 øre
Helt korrekt dansk
Mange muligheder

Benyt vores kontaktformular nedenfor

Please leave this field empty.
 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.