Freelancetekstforfatter 2017-09-04T20:37:47+00:00

Freelance tekstforfatter

Kontakt os nu

Tekstspot er Danmarks bedste hold af freelancetekstforfattere. Hver freelancer har registreret sine interesse- og ekspertområder, så vi altid kan finde den bedst egnede tekstforfatter til din opgave.

Udnyt dine fordele:
• Tekstforfatteren har stor viden om og interesse for dit emne
• Kort researchtid giver lave priser
• Freelancetekstforfattere sparer dig for faste udgifter
• Stort hold giver kort leveringstid
• Vores kvalitetsstyring giver sikkerhed for gode tekster
• Vores professionelle servicekoncept giver dig tryghed

Har du brug for billig tekst i god kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os.

PS. Erfaren tekstforfatter søges. Vi er altid på udkig efter dygtige online tekstforfattere, som vil arbejde freelance for vores bureau. Har du en relevant uddannelse, og kan du skrive både levende og korrekt, så send os en mail, hvor du på højst fire linjer fortæller, hvorfor du skal med på vores hold.

Sådan fungerer det:

Kontakt os nu

Bestil

Du bestiller lettest ved at beskrive din opgave i en mail. For det meste kan vores koordinator umiddelbart beregne din pris og finde den rigtige freelance tekstforfatter til dit behov. Herefter får du en ordrebekræftelse.

Bliv tilfreds

Vores freelance tekstforfatter skriver din tekst ud fra dit oplæg. Med et meget præcist oplæg kan du sikre dig en præcis vinkel og stil i teksten. Du kan også vælge at overlade mere til tekstforfatterens kreativitet.
I langt de fleste tilfælde er vores kunder umiddelbart tilfredse med vores tekstforfatteres arbejde.

Betal

Når du har modtaget dine tekster og er tilfreds, betaler du. Når du har betalt, har du fuld råderet over teksterne.  Skulle du mod forventning ikke være helt tilfreds, finder vi en seriøs løsning. Vi vil nemlig gerne have dig som kunde igen.
I enkelte undtagelsestilfælde kræver vi hel eller delvis forudbetaling eller ratebetaling.

Vi har den freelance tekstforfatter, du mangler

Tekstspot har samlet langt mere end 100 tekstforfattere. Alle har dokumenteret deres uddannelsesniveau, før vi har ladet dem gennemgå en test. Kun ca. 20% af vores ansøgere består testen, og uanset hvor flotte papirer man har, kommer man kun på holdet, hvis man består. Derfor er du sikret kvalificeret tekstarbejde.

Vi har registreret den enkelte tekstforfatters interesse- og ekspertområder. Derfor kan vi altid finde en freelancer, der kan løse din tekstopgave på et højt niveau uden at spilde tid på grundig research. Tekstforfatteren har ganske enkelt en enorm paratviden inden for præcis dit emnefelt.

Vores tekstforfattere ved alt om god tekst

Samtlige vores freelancere er opmærksomme på, at din tekst skal fungere i din sammenhæng. En salgstekst skal sælge. En pressemeddelelse skal vække pressens interesse. En SEO-artikel skal leve op til søgemaskinens forventninger.
Vi har begreber som “målgruppe”, “call to action” og “tone of voice” på rygraden, og vi ved, hvordan man skriver ind i dine læseres begrebsverden.

Vores servicekoncept

Vi lægger vægt på enestående god service. Vores lave priser er baseret på, at vi kan fastholde vores gode, tilbagevendende kunder – og det kan vi kun, hvis vi kan tilfredsstille deres ønsker hver gang. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventningerne ved starten af en opgave, og når vi en sjælden gang ikke rammer plet i første skud, bruger vi en seriøs dialog med kunden til at dygtiggøre både den enkelte freelance tekstforfatter og os selv som virksomhed.
Vi har skrevet mere end 4 mio. ord til vores kunders tilfredshed. Det svarer i omfang til, at vi har skrevet hele Biblen næsten seks gange.
Som kunde med CVR-nummer betaler du først, når du er helt tilfreds med hele ordren. Ved meget store ordrer aftaler vi af og til ratebetaling eller delvis forudbetaling. Kunder uden CVR-nummer betaler altid forud.
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os – vi besvarer langt de fleste mails inden for 12 timer på arbejdsdage.

Freelance tekstforfatter med rabat?

Tekstspots politik for rabat på tekst er ganske simpel: Rabatten er fratrukket i listeprisen.
Vi bliver ofte mødt med ønsket om at få mængderabat ved bestilling af flere tekster på én gang. Men som en del af vores forretningsmodel giver vi den lavest mulige pris både til store og små kunder. Vi tror nemlig på, at vores små kunder har bedst chance for at vokse sig store, hvis vi giver dem den bedst mulige pris, mens de er små. Og vi foretrækker at servicere vores kunder igen og igen.

Bestil en freelance tekstforfatter

Hvis du har brug for at vide mere om vores tekstforfattere og vores koncept, foreslår vi, at du surfer lidt rundt på vores side. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe, hvis der er noget, du gerne vil have uddybet, før du vælger, hvem der skal skrive dine tekster.
Mange af vores faste kunder startede med at bestille en lille opgave for at prøve, om vi virkelig lever op til det, vi lover – nemlig, at vi er Danmarks bedste hold af freelance tekstforfattere.

97 87 98 98

kontakt@tekstspot.dk – eller lad os ringe dig op.

Kontakt os nu

 • Mik S. Oddershede

  Vi har benyttet Tekstspot igennem det sidste år og vil fortsat benytte Tekstspot. Vi er meget tilfredse med deres tekster og kan varmt anbefale dem til andre!
  Mik S. Oddershede, CEO
  www.belugi.dk

 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.