Freelanceskribent 2017-09-04T20:34:31+00:00

Freelance skribent

Kontakt os nu

Ordet freelance er et adjektiv – et tillægsord – som beskriver en løs tilknytning i modsætning til en fast ansættelse. Ordet stammer fra engelsk “free lance”, hvilket betyder “fri lanse” og betegner en lejesoldat. Vi har skiftet lansen ud med pennen, der jo som bekendt er et mægtigere våben – i hvert fald i kampen om opmærksomhed i en kommunikerende verden. Søger du en skribent, der skal arbejde freelance, skal du ikke søge længere.

Mangler du tekst til
• Website/hjemmeside
• Webshop
• Blog
• Sociale medier
• Nyhedsbreve
• Presse
• Print
• Andet
Så har du brug for en freelanceskribent.

Vores freelanceskribenter er alle underlagt vores kvalitetskontrol.
Vi har registreret mere end 100 ekspert- og interessefelter hos vores freelancere, så når bestemte kompetencer søges, kan vi altid finde en kompetent skribent til din opgave.

Vi har stor kapacitet, så vi kan lave
masser af tekst
i høj kvalitet
til lav pris
– i en fart.

Sådan fungerer det:

Kontakt os nu

Bestil

Du bestiller lettest ved at beskrive din opgave i en mail. For det meste kan vores koordinator umiddelbart beregne din pris og finde den rigtige freelance tekstforfatter til dit behov. Herefter får du en ordrebekræftelse.

Bliv tilfreds

Vores freelance tekstforfatter skriver din tekst ud fra dit oplæg. Med et meget præcist oplæg kan du sikre dig en præcis vinkel og stil i teksten. Du kan også vælge at overlade mere til tekstforfatterens kreativitet.
I langt de fleste tilfælde er vores kunder umiddelbart tilfredse med vores tekstforfatteres arbejde.

Betal

Når du har modtaget dine tekster og er tilfreds, betaler du. Når du har betalt, har du fuld råderet over teksterne.  Skulle du mod forventning ikke være helt tilfreds, finder vi en seriøs løsning. Vi vil nemlig gerne have dig som kunde igen.
I enkelte undtagelsestilfælde kræver vi hel eller delvis forudbetaling eller ratebetaling.

Dine fordele ved at bruge vores freelance skribenter:

Attraktiv pris

Vores freelance skribenter repræsenterer et bredt felt af interesser, så de behøver ikke spilde tid på unødig research. Vi råder over omfattende paratviden inden for næsten alt. Derfor kan vi holde en særdeles attraktiv pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hurtig levering

Store opgaver kan vi fordele ud på flere skribenter. Derved kan vi levere rigtig megen tekst på ganske kort tid. Og vi afleverer altid til den aftalte tid.

Sikkerhed for kvalitet

Vi modtager mange ansøgere om optagelse på vores hold af freelance skribenter. Alle, som har et relevant uddannelsesniveau får lov at tage en test. Kun ca. 20% består. Derved har du sikkerhed for, at vores skribenter ikke blot skriver korrekt dansk, men også har forståelse for, hvordan din tekst skal fungere, når du publicerer den.
Vi tilbyder desuden løbende vores skribenter faglig sparring, og vi foretager stikprøvekontrol i det, de afleverer.

Ordentlig service

Vi lægger vægt på ordentlig service. Vores lave priser på tekst baserer sig på, at vi fastholder lange relationer til vores kunder. Det kan kun lade sig gøre, fordi vores kunder oplever, at vi tager dem alvorligt og lytter til deres behov. Når vi en sjælden gang har en kunde, som ikke er tilfreds med det, vi har afleveret, går vi altid efter at finde en løsning, som er fair og tilfredsstillende for begge parter.
Vi kan opretholde dette høje serviceniveau, fordi vi ikke blot er enkeltstående freelance skribenter, men et hold med en koordinerende funktion.

Kontakt os

Ring eller skriv, hvis du har brug for en freelance skribent.

97 87 98 98

Kontakt os nu

kontakt@tekstspot.dk – eller lad os ringe dig op.

 • Mik S. Oddershede

  Vi har benyttet Tekstspot igennem det sidste år og vil fortsat benytte Tekstspot. Vi er meget tilfredse med deres tekster og kan varmt anbefale dem til andre!
  Mik S. Oddershede, CEO
  www.belugi.dk

 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.