Freelance skribent, tekstforfatter, journalist? 2017-09-04T20:38:39+00:00

Freelance skribent, tekstforfatter, journalist?

Kontakt os nu

“Kært barn har mange navne,” vil de fleste måske sige, men hos Tekstspot skelner vi faktisk mellem disse tre begreber.

Billig skribent

Hvis du skal have produceret en masse tekst, som ikke kræver specielt grundig research, har du brug for en skribent. Hos os er en skribent en person, som har et godt og levende sprog, og som desuden er testet i dansk stavning og grammatik med perfekt resultat. Nogle er unge, andre er gamle, men de er alle dygtige. Vi har rigtig mange skribenter, som alle søges ud efter deres særlige ekspert- og interesseområder. Det vil sige, at vi altid finder en skribent, som ved noget om dine emner. Derved får du god, saglig tekst, uden at der spildes tid og penge på lang research.

Gå til vores freelance skribent side.

Effektiv tekstforfatter

En del af vores skribenter har erfaring fra reklamebranchen. De er vant til at lave grundigt tekstforfatterarbejde, hvor vi går dybere ind i research af dine kunders ønsker og forestillinger, så vi kan målrette dine tekster helt præcist. Søger du en erfaren professionel tekstforfatter, får du hos os typisk en akademisk uddannet, som har rundet de 30 år uden at glemme legebarnet. Hvis du skal have det optimale ud af vores tekstforfattere, koster det lidt mere. Til gengæld får du tekster, der trænger igennem støjen og ind til din modtagers hjerte.

Gå til vores freelance tekstforfatter side.

Præcis journalist

Alle de tekster, vi skriver, som er rettet mod pressen, er skrevet af erfarne og veluddannede journalister eller journalistelever. Vi skriver journalistiske tekster på tre niveauer til tre forskellige priser. En journalist har træning i at fange den spændende historie i det ordinære. Hvis du selv er en dygtig historiefortæller, kan du typisk nøjes med en billig pressemeddelelse. De fleste virksomheder er bedre til deres kerneydelser end til at vinkle historierne om dem. De kan enten bruge vores mellemste løsning, hvor en journalistelev arbejder med hjælp fra en erfaren journalist, eller den topprofessionelle løsning, hvor journalisten laver historien ordentligt og grundigt.

Så hvordan kan vi hjælpe dig?

97 87 98 98

kontakt@tekstspot.dk

Kontakt os nu
 • Mik S. Oddershede

  Vi har benyttet Tekstspot igennem det sidste år og vil fortsat benytte Tekstspot. Vi er meget tilfredse med deres tekster og kan varmt anbefale dem til andre!
  Mik S. Oddershede, CEO
  www.belugi.dk

 • Michael Petersen

  Michael Petersen

  Tekstspot har stået for en række oversættelser på den engelske del af vores hjemmeside Aufini.com, og jeg må sige, at vi er imponerede over niveauet af de leverede tekster. De kom ovenikøbet hurtigere end først aftalt. Det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jonas

  Jonas

  Tekstspot har været af afgørende betydning, for vores succes som flyttemand. Med snore lige tekster, leveret ofte før deadline og med en kvalitet udover det sædvanlige, er dette blevet vores faste samarbejdspartner. Konverteringen er hævet, og teksterne har tjent sig selv hjem mange gange siden da.
 • Johnny Nielsen

  Johnny Nielsen

  Tekstspots tekster konverterer bedre.
  Det kan man læse direkte i statistikken.
  Derfor bruger jeg Tekstspot igen og igen.

   
   
   

 • Jacob Leander

  Jacob Leander

  Jeg benytter løbende Tekstspot som leverandør, når jeg betjener egne kunder og har kun positivt at sige om kvaliteten af de leverede tekster, om det er mindre kategoritekster til en webshop eller længere sidetekster. Bliver altid mødt med god service og hurtig responstid.

 • Henrik Skov

  Henrik Skov

  Tekstspot hjalp mig med en side på Skov Rejser omkring vores "Dansker-Hoteller" - vi kan nu se forbedringer i alle vores KPI'er: Mindre frafald, flere konverteringer og længere tid på siden. Det må give 5 stjerner og en perfekt score uden nogen som helst forbehold.

 • Michael

  Michael

  Jeg er yderst tilfreds med Tekstspot, de lever til tiden, og så får man virkelig nogle tekster der bare spiller. Jeg oplevede en merkant stigningen efter tekstspots arbejde med den tekst de havde lavet til mig. Vil helt klart anbefale tekstspot til andre!

 • CHRISTIAN BIRCH

  CHRISTIAN BIRCH

  I skrev den fedeste tekst om vielses- og forlovelsesringe, og efter blot tre-fire måneder lå vi nr. to i Google på søgeordet forlovelsesringe. Langt over selv vores største konkurrenter. Konkurrencen i smykkebranchen er stor, så jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at modtage flere tekster fra jer.

Kontakt os nu